Om Bodil

Bodil Wilén

 

 

En frisk fläkt som gärna har ett leende på sina läppar.

Bodil Wilén är en pedagog och entreprenör som sedan 2007 driver företaget Destination Frihet & Framgång där hon hjälper människor att förverkliga sina drömmar.

Med en gedigen bakgrund i skolvärlden har Bodil alltid velat komma vidare i sin egen kunskapsutveckling i hur hon kan motivera, inspirera och skapa bättre resultat, både hos sig själv och hos andra. Detta har genom åren resulterat i att hon gått en rad kurser och utbildningar inom bl. a pedagogik, inre och yttre kommunikation, personligt ledarskap, coaching och friskvård. Allt för att kunna leda sig själv och andra på ett ännu bättre sätt. Detta har gett Bodil en stor verktygslåda att plocka ur för att, efter bästa förmåga, möta de individer hon har framför sig.

Idag arbetar hon främst med utveckling av individer och grupper genom föreläsningar, workshops, enskilda möten och kurser. Det händer även att hon gör mindre uppdrag i skolans värld med elever (vilket hon fortfarande älskar). Hon strävar dock nu mer efter att göra skillnad genom att lära ut sina kunskaper och tankesätt till lärare och därmed indirekt nå ännu fler elever.

 

- Jag älskar verkligen att göra skillnad, säger Bodil som har som motto att ” Alla kan leva sin dröm bara man sätter igång!”

 

 

Bodil porträtt